Grameimpuls ofereix l’FPO Dual, per formar i contractar a joves

0
49

Santa Coloma ofereix per primera vegada formació professional per l’ocupació dual en els àmbits de l’hostaleria i la gestió administrativa. El programa està adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys que es trobin a l’atur i/o que no disposin d’una qualificació professional. L’FPO dual, que ofereix l’Ajuntament i gestiona Grameimpuls, contractarà a 28 joves que durant un any es formaran en un entorn real de treball, que els permetrà aconseguir un certificat de professionalitat amb l’objectiu d’orientar el seu futur professional. La contractació començarà entre finals de març i principis d’abril.

Els cursos que es realitzaren sota aquest programa són els d’Operacions auxiliars de serveis administratius i general – que s’impartirà a La Ginesta – i el combinat d’Operacions bàsiques de cuina i Operacions bàsiques de restaurant i bar – a l’Escola de Restauració. Ambdós permetran als i les joves obtenir el certificat de professionalitat corresponent, un cop completat el període de contractació formació. Cada una de les especialitats compta amb 14 places.

Durant tot el programa, les persones participants comptaran amb el suport i la tutorització del personal tècnic d’Orientació i Intermediació Laboral de Grameimpuls, tant al centre de formació com al centre de treball. L’FPO dual és un programa finançat pel Ministeri de Treball i Economia Social i el SOC de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu millorar la formació, la qualificació professional i el desenvolupament dels i les joves participants. Les persones interessades a participar poden trucar al 93 466 15 65. Més informació al web i l’app de Grameimpuls.