Més habitatge públic al barri del Fondo

0
48

En el marc del sector 2 de l’Eix Bruc han començat les obres d’un nou edifici d’habitatge públic a la Plaça Alfonso Comín i aquest dimecres 19 l’Ajuntament inicia els treballs de construcció de dues escales mecàniques al carrer Bruc. L’Institut Català del Sòl (INCASOL) ha començat les obres de construcció d’un edifici amb 38 habitatges protegits en règim de lloguer, per a persones de la ciutat. El pressupost d’adjudicació d’aquesta obra és de 5.432.834,63 € i el termini previst és de 1 any i 10 mesos (22 mesos).

El nou bloc, amb façana a la Plaça Alfonso Comin i al carrer de Mas Marí, quedarà situat davant de l’edifici d’habitatges protegits construït en la primera fase de les obres de la plaça. Un cop acabat aquest edifici es podrà completar aquesta urbanització de la Plaça Alfons Comín, la primera fase es va obrir a la ciutadania el 2020 i ha permès connectar els carrers de Joan Valentí Escalas i Listz en direcció a Badalona.

En el marc d’aquesta regeneració urbana del Fondo, l’Ajuntament iha començat aquest gener les obres de construcció de dues noves escales mecàniques al carrer Bruc, entre Joan Valentí Escalas i Mas Marí.S’hi invertiran 444.838,35 € i es preveu que les obres durin uns 6 mesos. Aquest equipament està previst al Pla de Mobilitat d’escales mecàniques aprovat el 2008 i dóna continuïtat a les existents al tram de dalt. A més de la col·locació de les dues escales s’urbanitzarà el carrer amb plataforma única i s’hi ubicaran zones enjardinades.