Setzè empat del curs

18/03/2013 – Un gol de penal de Morales va permetre a la Gramenet treure un punt de la seva visita al Rubí. L'equip segueix sis punts per sobre del descens

La Gramenet sembla abocada a aconseguir el rècord mundial d'empats en una sola temporada. Els registres del conjunt que entrena Toni Romero pel que fa a les igualades augmenta sense dilació amb el pas de les jornades. Amb l'1-1 d'ahir al camp del Rubí, ja són setze (sobre 28) els duels de la present temporada en què la Gramenet ha tret un punt. En aquest cas, el terme mig no està sent la virtut. Més aviat és la evidència de la ordinarietat d'un equip massa tebi, però suficientment compactat i competitiu com per no perdre cada jornada.

Contra el Rubí, novè amb 40 punts i encara amb certes opcions d'arribar a la zona de play-off, la Grama va fer el mateix partit discret però suficient que acostuma a fer quan juga lluny de Can Peixauet. Després d'una primera meitat de tràmit, en què els porters van veure com no havien de recollir cap pilota d'entre les xarxes, la segona part sí que va ser més moguda però per acabar deixant la cosa en les taules inicials.

El Rubí s'avançava dos minuts després de la represa amb un gol de Javier Sánchez. El conjunt vallesà va creure que tenia la victòria a la butxaca, donada la poca activitat ofensiva de la Grama. Però no semblaven assabentats de l'estret idil·li que l'equip colomenc té amb l'empat. A falta de cinc minuts, l'àrbitre va xiular un penal favorable als de Toni Romero que Morales va encarregar-se de transformar per certificar l'1-1.

L'equip segueix en tretzena posició i a idèntica distància de la zona de descens. El Palamós també va empatar i d'aquí que es mantinguin els sis punts d'avantatge sobre el primer dels que no assolirien la permanència. Diumenge vinent els de Romero reben al Júpiter, que té els mateixos 25 punts que el Palamós però es troba una plaça per sobre.

FITXA TÈCNICA

UE Rubí: Planchería; López, Ortega, Sánchez, Raventós, Martín, Blanchart, Días, Besalduch, Romero (Torras), Alberto Molina (Hernández)

UDA Gramenet: Xavi Comas; Marc Esteban (Fernández), Fontanils, Gerard Sanz, Payán, Tuneu, Pedro, Libo, Fontanella (Ranchal), Morales, Anselmo (Raul)

Àrbitre: Oliver Castaño Coso. Grogues: Ortega, Sánchez, Planchería (Rubí); Libo, Gerard Sanz (Gramenet). Doble Groga: Martín (Rubí)

Gols: 1-0, Sánchez (minut 47); 1-1, Morales -penal- (minut 85)