Bataller fulmina al Santa Coloma (71 a 72)

18/03/2013
Un triple del base a falta de 20 segons va donar la victòria al Quart, que fa un pas endavant per acabar líder

Jordi Bataller, que tot i jugar tot el partit gairebé no havia aparegut fins el minut 30, va sentenciar al Santa Coloma amb un triple a falta de 20 segons.
Amb aquest triomf el Quart pren tres victòries i l'average al Santa Coloma quan només queden 7 jornades.

Després d'una primera part igualada, en que els primers 10 minuts van ser pels colomencs i els segons pel Quart, el partit va entrar en una fase travada en que les defenses es van ajustar millor.

El Santa Coloma seguia sumant amb accions de talent i algunes de fortuna en els últims segons de possessió mentre que el Quart, que tampoc ho tenia fàcil en atac, va exprimir alguns errors tàctics dels colomencs (58 a 52).

Un triple d'Eñeso a l'inici de l'últim període, va donar la màxima al Santa Coloma (62 a 52), però Lluís Martínez i Jordi Bataller van rescatar als gironins.
Jugant per la línia de 3, van anotar 3 triples seguits que van tornar a igualar el marcador (66 a 65).

Els dos equips podien haver-se avançat amb accions que els àrbitres van aturar abans de donar la continuació, i la igualtat es va mantenir fins l'última jugada.

A falta de 20 segons, Bataller va jugar l'enèssim bloc directe amb Lluís Martínez, i el Santa Coloma, com havia fet en les anteriors ocasions, va preferir canviar les defenses.
El base gironí va amagar una penetració, i en el primer pas enrere de Berenguer, va clavar el triple.

Després del temps mort, Joe Rodríguez va jugar un aclarat central, però no va encistellar i en un últim darrer llançament dels colomencs, la pilota no va tocar ni l'aro.