Remuntada del Singuerlín i derrota de l’Arrabal

07/05/2013 – Treballada victòria del Singuerlín per sortir de la zona de descens directe i, a Tercera, l’Arrabal va perdre 3-1 contra el Martinenc

El Singuerlín ja ha arribat a l’objectiu inicial de la promoció de descens i ara, confiat pel seu gran estat de forma, està decidit a sortir d’aquesta plaça per assegurar la permanència a Segona. Diumenge l’equip va patir més del compte per superar a l’Escola Barbera Andalusia, el penúltim. El rival va avançar-se. Dues dianes de Mora van donar la volta al marcador, ja en la segona part. Però de penal, els visitants van tornar a igualar. En el 76′ Balcarreras va fer el 3-2 final. L’equip ocupa la catorzena posició amb 38 punts. No val despistar-se ara, perquè el descens directe està a només un punt. La zona de salvació es situa dos punts per sobre. El proper cap de setmana el Singuerlín visita a un San Juan de Montcada sisè, que no té res en joc.

Al grup onze de Tercera, l’Arrabal segueix de capa caiguda. La falta de motivació per lluitar per algun objectiu concret està llastrant als colomencs en aquest final de temporada. L’equip va acumular el quart partit sense vèncer i la segona derrota en el darrer mes. El rival, el Martinenc, va aprofitar la feblesa de l’Arrabal per superar-lo per 3-1. Soto va fer el gol dels de Santa Coloma. L’equip és onzè, però amb onze còmodes punts sobre la promoció de descens. El Celtic, setè, visitarà a l’Arrabal en la següent jornada.

ALINEACIONS

CF Singuerlín: Delpuy; Ruiz, Cardete, Avilés, Santos, Castelló, Nache, Giráldez, Mora, Tejada, Balcarreras // També van jugar: Gutiérrez, Abril, Petit, Rodríguez, Delgado
Arrabal Calaf: García; Bretons, Torres, González, Pedro, Lopezosa, Buza, Bedmar, Soto, Rico, Ordóñez // També van jugar: Muñoz, Kamal, Gabarre