La Grama B perd i cau de nou a la zona de descens

07/05/2013 – Poc ha durat l’alegria al filial de la Gramenet, que només ha estat una jornada fora del descens directe. Dissabte l’equip va perdre al camp de l’Avià

Després de dues grans victòries consecutives, cabdals per seguir somiant amb la permanència, la Gramenet B ha dilapidat gran part de les esperances de salvació caient contra l’Avià per 3-1. El partit va arribar al descans amb victòria local per 2-1, després que Romero de penal igualés el primer gol local però l’Avià tornés a avançar-se una mica més tard. En la segona part la Grama no va trobar l’empat i en canvi els locals sí que van saber sentenciar amb el seu tercer gol.

Amb aquesta derrota l’equip recupera la penúltima posició del grup primer de Primera Catalana, amb 32 punts. El Granollers, amb 35, és qui ocupa ara la posició de promoció per mantenir-se i la permanència la marca el Sant Cugat amb 37 punts. A falta de quatre jornades, la Gramenet B ja no té marge per l’error, i ha d’anar a puntuar en cada partit. Aquest cap de setmana té un duel cabdal contra el San Cristóbal, l’equip que el precedeix a la classificació amb un punt més. Si algun dels dos perd, podria dir pràcticament adéu a la categoria.

Gramenet B: Mir de Simón; Fernández, Romero, El Hmidi, Gómez, Ranchal, Daniel, Gascón, Ángel, Pastells, Ruiz // També van jugar: Ondo, Barreto