https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Santa Coloma reivindica els seu patrimoni - Diari de Santa Coloma
 

Santa Coloma reivindica els seu patrimoni

06/05/13. L’Ajuntament presenta un projecte de difusió del turisme que compta amb la guia Fes-la teva; una guia de butxaca per passar “Un dia a Santa Coloma” i una plana web de promoció de la ciutat.

06/05/13. L’Ajuntament de Santa Coloma ha presentat un projecte de difusió del turisme local per tal de donar a conèixer el patrimoni històric, artístic, els espais verds, els equipaments i altres serveis dels quals disposa la ciutat. El projecte el forma la guia de la ciutat, que consta de 68 pàgines i es divideix en una desena de seccions; un nou portal web de promoció de la ciutat (http://www.grame.net/principal/la-ciutat/promocio-de-la-ciutat.html) i una guia de butxaca amb catorze ofertes locals per passar “Un dia a Santa Coloma”.

Feia onze anys que l’Ajuntament no elaborava una Guia de ciutat i enguany aquest projecte -«Fes-la teva», guia de butxaca i web de promoció de la ciutat- forma part del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2011-2015. Properament, la Guia «Fes-la teva» i la guia de butxaca estaran a l’abast de la ciutadania en els centres cívics, Ajuntament de Santa Coloma i d’altres equipaments municipals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure