L’Ajuntament congela les Ordenances Fiscals i Preus Públics per al 2023

El ple municipal de setembre ha aprovat provisionalment les Ordenances Fiscals i Preus Públics per al 2023, amb els vots a favor del PSC i l’abstenció d’ERC, ECP i Cs. L’Ajuntament manté la congelació de tarifes, en especial de l’Impost sobre béns immobles (IBI) i s’incorporen beneficis fiscals per a impulsar actuacions en matèria d’estalvi energètic, adreçades tant a particulars com a empreses. També es bonifica la instal·lació de punts de càrrega de vehicles elèctrics en l’IBI, l’IAE i l’impost sobre construccions.

D’altra banda, s’impulsa una mesura de bonificació de la quota per a la reducció de residus alimentaris a empreses de distribució alimentària i de restauració que col·laborin amb entitats d’economia social sense ànim de lucre. També es mantenen mesures de suport al comerç local.

Finalment, es creen noves tarifes pels concessionaris del Mercat de Singuerlín i es mantenen les mesures de suport creades per pal·liar els efectes de la pandèmia de Covid-19 pel que fa a l’ocupació de la via pública de les terrasses dels establiments d’hostaleria.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM