En marxa la tercera fase de la remodelació de la Salzereda

Dilluns 3 d’octubre es van iniciar les obres de la tercera fase de la remodelació del passeig de la Salzereda, en el tram entre President Lluís Companys i Avinguda Pallaresa. Les obres donaran continuïtat als treballs de les dues fases anteriors, amb un pressupost d’adjudicació de 2.097.565,49€, amb finançament majoritari a càrrec dels fons Next Generation.

Aquesta fase es caracteritzarà per l’eliminació de la rotonda de davant dels jutjats, fet que permetrà desfer la duplicitat de calçades i circulacions de vehicles entre el carrer Major i Mare de Déu dels Àngels. També millorarà l’accessibilitat per als vianants i la mobilitat dels vehicles, ampliant la vorera existent fins als 8 metres i guanyant espai públic al costat del riu.

La reforma suposarà també una millora de la mobilitat amb bicicleta. Es construirà un carril bici de 2,7 metres d’amplada que donarà continuïtat al BiciVia 8, el carril bici que circula al costat del riu Besòs.

L’espai també tindrà noves plantacions. Per fer-ho, es retirarà l’arbrat existent en males condicions. També s’incorporarà una gran zona infantil de gairebé 500 m2, amb paviment de cautxú, jocs inclusius i accessibles seleccionats per fomentar la socialització de nens i nenes amb diferents diversitats funcionals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM