Millores d’accessibilitat a les parades d’autobusos de Santa Coloma

Es posen noves plataformes d’embarcament més accessibles i s’han traslladat parades per millorar la seva ubicació

Amb el finançament i el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), s’han traslladat dues parades d’autobús de la rambla de Sant Sebastià, en sentit Barcelona, per millorar la seva ubicació. La de Mercat Sagarra, s’ha mogut del número 35 al 25 de la rambla, per instal·lar-se en una ampliació de vorera al costat de la cruïlla amb el carrer dels Sagarra. I la parada de rbla. St. Sebastià – Dr. Pagès, s’ha traslladat al número 65.

També s’ha reubicat la parada de l’Escola Tanit 50 metres més amunt, al carrer Pirineus, 36-40. Aquest trasllat s’ha fet a petició veïnal, per deixar la parada fora del tram de plataforma única del carrer, i poder desplegar així la rampa d’accés lateral dels autobusos.

Noves plataformes d’embarcament

Abans de finals de mes, s’unificaran les dues parades del carrer Montseny en una sola, que s’ubicarà a l’alçada del número 27 i on s’instal·larà una plataforma d’embarcament de goma per millorar l’accessibilitat. També es col·locarà una nova plataforma de goma a la parada de l’Institut Les Vinyes, al carrer Amèrica.

A més, amb finançament dels fons Next Generation EU, s’han enllestit noves plataformes d’embarcament, en aquest cas d’obra, mitjançant ampliacions de vorera, a la parada de davant del CAP Singuerlín i a la parada Mercat Fondo, al carrer Jacint Verdaguer amb Bruc. Aquesta parada també s’ha traslladat 25 metres més avall, al costat de
la cruïlla amb el carrer de la Pau, fora de la plataforma única de l’entorn del mercat, per millorar l’accessibilitat i desplegar la rampa dels autobusos.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure