Los Toros, guanyadors de les 24 hores de Torribera

09/07/2012 – Un clàssic de la Lliga Interna de Torribera, Los Toros, ha estat el vencedor final de la primera edició del Torneig 24 hores de Futbol Sala

La competició ha estat un èxit de participació. I també d'emoció. Un bon grapat d'equips van apuntar-se a la primera edició del Torneig de Futbol Sala 24 hores de Santa Coloma de Gramenet, organitzat conjuntament pel Complex Esportiu de Torribera -que és on va dur-se a terme el torneig- i per la Penya Barcelonista Johan Cruyff.

Després d'una emocionant primera fase jugada dissabte, en què es van repartir els equips participants en cinc grups, diumenge va arribar el dia decisiu, en què les eliminatòries havien de dilucidar entre els vuit millors del dia anterior el guanyador final. Els campions, Los Toros, van classificar-se per a les semifinals per penals. Doblaitos, Ensaimada Mecánica i Akunamatata van ser els altres semifinalistes. Ambdues semifinals van tenir dos clars dominadors. En la primera d'elles, Akunamatata va superar Doblaitos per 4-1 i en la segona, Los Toros van vèncer per un ampli 5-0 a Ensaimada Mecánica. Però el punt àlgid del campionat va coincidir amb la final. Després de que Akunamatata i Los Toros acabessin el temps reglamentari empatats a dos, aquests últims van ser finalment qui van endur-se el triomf final a la tanda de penals. Ensaimada Mecánica van guanyar la final de consolació, finalitzant tercers.