L’assessorament empresarial a dones s’amplia a dos dies

A partir del 27 de febrer, el servei es farà els dimarts i els dimecres, en horari de 9 a 14 hores

Ampliats a dos els dies d’assessorament empresarial adreçat a les dones del territori que ofereix Grameimpuls a La CIBA. A partir del 27 de febrer, el servei es farà els dimarts i els dimecres, en horari de 9 a 14h. El recurs, que s’ofereix al coworking de La CIBA, ofereix atenció i assessorament per a dones emprenedores i empresàries del territori.

Durant el servei també es duu a terme l’estudi de les sol·licituds i les corresponents entrevistes d’accés al coworking per part de l’equip tècnic format per personal de La Ciba i de Grameimpuls. Per concertar l’entrevista d’accés al coworking o assessorament cal demanar cita prèvia per telèfon es al 934 665 224 o bé enviant un correu a l’adreça:  coworkinglaciba@grameimpuls.cat

40 sol·licituds, un 80% acceptades

Des de l’estiu passat, s’ha gestionat de manera conjunta prop de 40 sol·licituds d’incorporació al coworking de les quals el 80% han estat acceptades. El coworking enceta el seu segon semestre en funcionament mantenint les condicions de prova pilot i la seva gratuïtat tot acollint projectes liderats per dones així com també projectes que treballen en l’àmbit de la igualtat de gènere i/o la innovació social.

Foto: Grameimpuls

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure