La primera pedra de la nova comissaria de la Policia Local ja és una realitat

Amb un pressupost d’11.7 milions d’euros, les obres estan previstes que finalitzin en aproximadament 24 mesos.

L’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, acompanyada de la resta de la corporació municipal i dels comandaments policials de la Policia Local, ha col·locat la primera pedra de la nova comissaria de la Policia Local que substituirà a les actuals dependències policials situades en el C/Sant Jordi.

El nou edifici policial que s’edificarà a la Avinguda Generalitat, entre els números 160 i 170, en la confluència del C/ Pau Claris i dins de l’entorn de la Plaça dels Cultures en el barri del Raval, suposarà la major inversió municipal de la història de la ciutat amb un pressupost d’11.7 milions d’euros per a unes obres que estan previstes que finalitzin en aproximadament 24 mesos.

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha destacat l’aposta del govern municipal per la seguretat a la ciutat perquè com ha assegurat «la nova comissaria ens permetrà reforçar l’estratègia de proximitat i d’atenció a la ciutadania» declarant així mateix que la nova comissaria «serà un equipament policial de referència». Parlon  ha volgut ressaltar la importància d’aquesta obra qualificant el dia “d’històric per a la ciutat» subratllant que «la nova comissaria ens permetrà continuar reforçant la capacitat dels i les agents per a fer front a les exigències de la seguretat pública amb unes instal·lacions avantguardistes, modernes i d’última generació, millorarà l’atenció dels i les colomenques, i comportarà també l’ampliació de la Plaça de les Cultures en el barri del Raval».

El nou edifici

Les noves instal·lacions policials s’han dissenyat per a atendre de manera òptima les creixents demandes operatives i tècniques dels i les agents i, especialment, per a donar resposta al continu increment de la plantilla de la Policia Local experimentat en els últims anys.

El nou edifici comptarà amb una superfície total de 6.494 m², el doble que la comissària actual, serà sostenible, gràcies a les plaques fotovoltaiques situades a la terrassa de l’edifici que produiran energia, i es distribuirà en 7 plantes dissenyades per a satisfer les necessitats actuals i futures dels i les agents de la Policia Local. La nova comissaria representa un avanç significatiu en termes de millora tecnològica, d’atenció a la ciutadana i millorarà la capacitat operativa dels i les agents de la Policia Local amb l’objectiu de continuar enfortint la seguretat dels i les colomenques. El nou complex policial destacarà per la seva operativitat i eficiència, la qual cosa permetrà donar una resposta ràpida i coordinada davant situacions d’emergència, i integrarà les últimes novetats tecnològiques per a millorar la vigilància de carrers i places de la ciutat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure