L’AMBici arriba avui a Santa Coloma de Gramenet amb 15 estacions

El 22 de maig, entre 150 i 200 bicicletes quedaran integrades a la ciutat. El preu és de 25 euros l’any

AMBici, El servei metropolità de bicicleta pública compartida, l’AMBici, s’inaugura avui a Santa Coloma. 225 bicicletes es desplegaran entre la nostra ciutat i Badalona. Santa Coloma compta amb 15 estacions i el 22 de maig ja hi haurà una oferta ampliada de bicicletes. Entre 150 i 200 bicis elèctriques amb geolocalització seran destinades a Santa Coloma, d’un total de 506.

L’activació del servei estava prevista per l’abril, però hi ha hagut un retard a causa de problemes de subminitrament amb el proveïdor de bicicletes de l’AMB. També el 22 de maig quedaran activades tres estacions de transferència a Santa Coloma i Sant Adrià, on els usuaris de l’AMBici podran deixar les bicicletes i utilitzar el Bicing de Barcelona per seguir cap a la capital catalana. Les estacions estaran a Baró de Viver, la Pau i el campus Diagonal-Besòs de l’UPC.

En aquest primer any de servei la tarifa és de 25 euros per any, amb 30 minuts gratuïts per trajecte. Després d’aquests minuts, cada minut addicional tindrà un cost de 0.50 euros.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure