Santa Coloma es queda sense Open Night per la manca d’implicació del comerç

Des del 2014 l’Agrupació Comerç i Indústria de Santa Coloma porta organitzant anualment l’Open Night, però lamentablement aquest any s’ha decidit cancel·lar-la a causa de la davallada d’inscrits. Aquesta difícil decisió ha estat llargament debatuda pels membres de la junta, i els motius principals han estat la falta de compromís dels comerciants a l’hora d’inscriure’s i el desgast que suposa per l’entitat i el seu equip tècnic no rebre el suport ni gaudir de la implicació necessària que es necessita per part dels comerços per organitzar i coordinar una acció d’aquesta envergadura.

Pel que fa als comerços inscrits, l’equip tècnic de l’Agrupació s’està posant en contacte amb ells per crear una acció personalitzada per compensar l’anul·lació de l’Open Night, ja que es considera que no es pot deixar a l’estacada a tots aquells comerços que s’han implicat i confiat en l’Agrupació per a realitzar conjuntament l’Open Night d’aquest any.

El futur

Si bé es pot arribar a creure que la cancel·lació de l’Open Night és un fracàs, des de l’Agrupació es percep com un punt de partida, on el tret de sortida és la renovació dels plantejaments de l’entitat; així com l’actualització de les respostes a les demandes i necessitats dels comerços a les noves realitats sorgides en els últims anys. Aquest procés de canvi i adaptació a la realitat (present i futura), des de l’Agrupació es creu imprescindible que es faci des de la unió de forces de tots els comerços de la ciutat; per això es convida a tots ells a aportar idees per impulsar i visualitzar un comerç local de qualitat i amb identitat pròpia.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure