L’Ajuntament centralitza en un mateix espai els recursos en l`àmbit social del districte III

06/04/13. Trasllada l’Oficina d’Atenció a les Famílies (ODAF) del districte III al centre del carrer Puig Castellar on també s’ubica el menjador municipal.

06/04/13. L’Oficina d’Atenció a les Famílies (ODAF) de districte III funciona, des d’ahir, al centre de l’avinguda de Puig Castellar, 16, on s’ubica el menjador municipal. D’aquesta manera, l’Ajuntament concentra els recursos que ofereix en l’àmbit dels serveis social en un mateix centre, que a més, disposa d’un espai destinat per al ús de les entitats.

L’ODAF, fins ara ubicada a l’avinguda de Catalunya 41, es trasllada a la primera planta del Centre Puig Castellar, per disposar de més espai. Al Centre del Puig Castellar s’ofereix també el servei de menjador que atén diàriament 88 persones. Està obert al migdia, de dilluns a divendres, per oferir quatre torns de menjars (de 12.30 a 16 hores) i proporciona dinars i sopars per a les nits i el cap de setmana si els usuaris ho requereixen. Aquelles persones que desitgin accedir a aquest servei han de trucar al Telèfon d’Atenció a les Famílies (93 462 40 77) per concretar cita amb els serveis socials o dirigir-se a l’Oficina d’Atenció a les Famílies del seu districte. L’equipament compta amb dutxa i pròximament s’habilitarà un servei de bugaderia.ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure