Caja Segòvia complica el play-off

07/04/2013 – El Marfil Santa Coloma va donar ahir una passa enrere en la lluita per accedir al play-off final en perdre a casa contra el Caja Segòvia per 4-6

Un cúmul d’infortunis indicaven que ahir no era el dia del Marfil Santa Coloma. En un duel clau, en què puntuar era pràcticament imprescindible per seguir aspirant a la vuitena plaça, el Caja Segòvia va acabar superant als de Passarrius per posar el play-off més car que mai pels colomencs. A falta de quatre jornades, quatre són ara els punts que separen al Marfil del Ríos Renovables, el vuitè.

En una primera part amb molt de ritme, l’encert en els metres finals va donar als segovians mig partit. A més, l’expulsió de Jhow al minut 17 i la posterior lesió de Chico feien pensar que el partit estava del tot perdut. Al descans, els castellans vencien per 1-4. Però el Marfil no va voler rendir-se i, en la segona part, al bon joc i va afegir més efectivitat en les seves accions ofensives. Dues dianes de Dani Salgado i una posterior d’Adolfo posaven taules en el marcador a falta de cinc minuts. Quan la inèrcia semblava que afavoria al Marfil, va ser en canvi Caja Segòvia qui va desequilibrar l’empat. Els visitants van saber aprofitar dues errades colomenques en la circulació per finalitzar amb brillantor dos grans contraatacs.

Així doncs, aquesta derrota no deixa ja cap marge d’error al Marfil si vol aspirar al play-off. Ha de vèncer els quatre partits que li resten i esperar a que els navarresos del Ríos Renovables punxin almenys en dos dels seus compromisos.

HOMENATGE ALS ALEVINS
Abans del partit, els jugadors del primer equip del Marfil van fer el passadís als tres jugadors de l’entitat que recentment van proclamar-se campions d’Espanya amb la Selecció Catalana. En Marc Pérez, en Jose Novo i l’Adrià Caro van lluir orgullosos les seves medalles de campions davant de tota l’afició marfilenca.

FITXA TÈCNICA
Marfil Santa Coloma: Chico; Rubén, Sepe, Dani Salgado, Adolfo -cinc inicial- Rafa López, Jhow, Segura, Isaac, Busquets, Lluc
Caja Segòvia: Herrero; Palomeque, Víctor, Pablo, Fabián -cinc inicial- Antoñito, David, Borja, Sergio, Edu, Jorge
Àrbitres: González Ruano i Sánchez Ayala (valencians)
Gols: 0-1, Sergio (minut 4); 1-1, Jhow (minut 9); 1-2, Borja (minut 11); 1-3, Sepe (pp) (minut 15); 1-4, Sergio (minut 18); 2-4, Dani Salgado (minut 20); 3-4, Dani Salgado (minut 21); 4-4, Adolfo (minut 34); 4-5, Palomeque (minut 35); 4-6, Sergio (minut 39)