Industrias torna al play-off, la Grama dimiteix i el Draft no coneix rival

Industrias torna al play-off després de guanyar al Betis (6-1)

Industrias Santa Coloma truca a la porta del play-off. Una nova victòria a casa davant el Betis (6-1), treballada i solvent a parts iguals, situa l’equip provisionalment en la setena plaça. El triomf va comptar amb una altra remuntada en la primera meitat i amb una millor interpretació del criteri arbitral de la qual va fer el seu adversari, que va acabar amb tres expulsats per doble amonestació. Va reaparèixer Nil, amb bones sensacions, i van anotar Verdejo (2), Peña, Khalid, Povill i Cardona. Borja va cumplir 100 partits amb Industrias i el capità Corso va arribar a la xifra de 200.

Correctiu i dimissió de José Solivelles (1-5)

La Grama, tot i gaudir de bones oportunitats a la primera part, cau derrotada de forma abultada contra la UE Rapitenca

La mala dinàmica de la Fundació es veu perllongada després de la derrota contra la UE Rapitenca a la jornada 22 de lliga. L’inici del duel va ser clarament blau, amb oportunitats de tot tipus. Els tirs van ser constants i semblava que el gol de la Grama era qüestió de temps. Erik, Padillo, Peris, Aliou… Però la pilota no va entrar i els visitants ho van aprofitar, com ja ha passat en més ocasions aquesta temporada. Al 18′, Ian va fer el primer per la Rapitenca. La Grama va seguir insistint i va trobar el gol al 34′, quan una passada enrere de Peris la va aprofitar Padillo per igualar el partit. Abans d’arribar al descans, la Rapitenca va fer el segon des dels 11 metres, mitjançant un penal comés per Oumar per mans dins de l’àrea.

El gol just abans de marxar a vestidors va fer mal a una Grama que va sortir fluixa a la segona part, i això ho van aprofitar els visitants per ampliar la renda al 56′; prèviament, ja havien tingut fins a 3 ocasions consecutives. A partir d’aquí, la tàctica va desaparèixer i la Grama es va bolcar en atac. Els colomencs i els de La Ràpita van poder fer gol i van gaudir d’ocasions, però els que van aconseguir fer fins a dos gols més van ser els visitants, per finalitzar el partit amb un marcador final d’1 gol a 5. A més, al 82′ va ser expulsat Oumar, per doble groga.

Sense fre cap al títol (66-47) i recital a casa (89-71)

En una jornada de Copa Catalunya històrica pel CB Santa Coloma, imposant-se al totpoderós Vic a casa (89-71) i sumant el vuitè triomf del curs (8/8) per mantenir-se novè, el Draft segueix sense rival a Super Copa.

La divuitena jornada va culminar amb una nova victòria de l’enratxat líder en solitari DRAFT GRAMENET, que manté l’avantatge de dos partits respecte els seus perseguidors immediats CEJ L’HOSPITALET A i MANRESA CBF A, en un cap de setmana en què ressalta el tercer guany consecutiu de l’INTERSPORT OLARIA – SAMÀ VILANOVA SAF, que agafa aire a la zona baixa de la taula.

El quadre colomenc va derrotar amb solvència el JOVENTUT LES CORTS per 66-47 a La Bastida i encadena el catorzè triomf a la lliga, fent gala de la millor ratxa de resultats de la categoria. En aquesta ocasió, les noies entrenades per Víctor Calzado, encapçalades per la pivot Merche Carrillo (12 punts, 14 rebots i 19 de valoració) , van sortir disposades a sentenciar el xoc des del salt inicial i, impulsades per una bona posada en escena (20-9) en ambdós costats de la pista, van agafar una diferència suficient que sabrien administrar durant els següents trenta minuts. Amb el segell inequívoc de la defensa per bandera, les groc-i-negres van tornar a lluir fons d’armari i profunditat de banqueta, amb les onze jugadores que van sortir a pista anotant, com a mínim, una cistella en joc.