El Neus pràcticament diu adéu a l’ascens (73 a 69)

25/04/2013
Els col·legials no van poder usperar un rval directe i només un miracle canviaria la situació

El Bàsquet Neus no va poder guanyar a Casagemes contra la Minguella i te molt difícil pujar a la Copa Catalunya.

Els colomencs, com va passar fa dues setmanes, van caure contra un rival directe i ja són a 2 triomfs de la Minguella i el Sant Narcís, amb els 4 partits perduts contra aquests equips, quan només queden 3 jornades.

Els col·legials ho van intentar en tot moment, i fins i tot van estar per davant en algunes ocasions per arribar a un final igualat, però llavors els de Badalona van tenir el cap més fred.

La bona sortida inicial de la Minguella (5 a 0 i 12 a 4) va ser contestada amb 5 punts seguits de Plaza i 4 de Hernandez per tancar el quart (18 a 14).

A l’inici del segon període, els colomencs es van arribar a posar per davant amb un triple de Ciudad (18 a 19) i gràcies a la millora defensiva van mantenir la igualtat.
Només els errors en els tirs lliures van fer que marxessin 2 avall a la mitja part (33 a 31).

A la represa Chus Azor tornava a capgirar el marcador, però la reacció va ser immediata i un parcial inicial de 8 a 0 va arribar a obrir un forat de 9 punts (47 a 38).
Però novament de la mà d’Azor, molt inspirat en el llançament exterior, i amb l’empenta del rebot ofensiu, el Neus va igualar el partit (59 a 56).

En l’últim període els nervis van marcar els primers compassos en el que cap equip va anotar en els 2 primers minuts.
Ho va fer la Minguella que va eixamplar la diferència a 7 (63 a 56) però novament amb Azor de protagonista, i amb l’ajut de Plaza, el Neus va empatar el partit.

Es va entrar 70 a 69 en l’últim minut, i tot i que Nil Colomer només va anotar un tir lliure, la jugada de pissarra del Neus no va sortir bé i no van ni poder llançar.