Compte enrere per a l’estrena del nou mercat del Fondo

26/04/13. La inauguració d’aquest equipament i del supermercat es farà el proper 13 de juny; la biblioteca i la llar d’infants no estarà enllestida fins el setembre.

26/04/13. El mercat del Fondo ja té data d’inauguració: serà el proper 13 de juny. El mateix dia també obrirà les portes el supermercat, que amb la biblioteca i la llar d’infants –que estaran enllestides per al mes de setembre-, completen el macroprojecte, cridat a ser una nova centralitat a la ciutat. De moment, els operaris treballen a l’entorn del mercat. Des de l’Ajuntament s’assegura que les obres van a bon ritme i que a principis de juny, estaran enllestides les reurbanitzacions dels carres Bruc, Mossèn Jacint Verdaguer i Massenet i en procés la resta que envolten el mercat.

Adequació de les parades
Alguns paradistes ja han pogut entrar a les noves instal·lacions. Es tracta d’aquells que ja tenen validat el projecte per adequar les seves parades. Des d’ara i fins la data de la inauguració, els paradistes les reformaran en funció de les seves necessitats. Un cop entri en funcionament el mercat, l’espai provisional que fins ara ha acollit l’activitat comercial, es començarà a desmantellar.

El projecte del mercat del Fondo veurà la llum cinc anys després de la posada de la primera pedra. Un seguit de problemes, entre d’altres, la seva vinculació amb el cas Pretòria, van endarrerir un dels projectes més importants dels últims anys a la ciutat. L’Ajuntament va haver de convocar fins a tres concursos per poder tirar endavant l’obra, que va començar al setembre del 2010. En un principi es va dir que podria estar enllestida per l’estiu del 2012, però uns problemes amb el subsòl la van endarrerir. Ara, finalment, el mercat i el supermercat podran obrir les portes. Al setembre, si no hi ha cap sorpresa, estarà a ple rendiment.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure