El Jesús Maria és la bèstia negra de Marfil (10-8)

22/01/2014 – El Juvenil de Miguel Ángel Izquierdo encaixa una dura derrota contra l’actual tercer classificat i es distancia una mica més del Barça.

El partit entre el Jesús Maria i Marfil Santa Coloma prometia ser un espectacle, ja que tots dos equips són dos dels conjunts amb més qualitat de la competició.

Marfil no perdia des de la primera jornada de lliga, precisament contra els de Sant Gervasi (2-3).

Els colomencs no van poder començar la segona volta de forma positiva, i van encaixar la segona derrota de la temporada contra la seva bèstia negra particular aquest curs. Cal destacar que van anar convocats amb el Juvenil els cadets Mario López i Josué Alegria.

El resultat final no va ser del tot just, ja que Marfil va dominar durant gairebé 30 minuts el marcador.

Marc Cárdenas i Kuyu van situar el 1 a 3 a favor dels colomencs al 10’ de la primera part, i després del 2 a 3 del Jesús Maria, Sergio Núñez anotava el 2 a 4 amb el qual s’arribava al descans.

Els locals van ser capaços de capgirar el resultat amb un parcial contundent de 3 a 0 (24’), però Óscar Nelson i Sergio González van aparèixer per tornar a donar avantatge a Marfil amb el 5 a 6 (30’).

Restaven només deu minuts i tot estava obert, però un hat-trick d’Ignacio Navarro i dues dianes més per part local van suposar un parcial de 5 a 0 que va posar contra les cordes a Marfil a dos minuts per la conclusió (10-6).

Tot i que Víctor Morales va retallar la diferència fins al 10 a 8 final, el Juvenil de Marfil no va tenir temps per donar resposta a la reacció del Jesús Maria i va caure derrotat.

Vuit minuts de descontrol dels de Miguel Ángel Izquierdo van servir a l’equip de Sant Gervasi per assegurar tres punts vitals per ells.

Amb aquest resultat, el Juvenil de Marfil conserva la segona posició, però ja és a sis punts del líder, el Barça. El conjunt de Miguel Ángel Izquierdo no tornarà a jugar fins el 1 de febrer, quan rebrà al Jacint Verdaguer al Martorell (20:15h).