El campus universitari de Torribera amplia l’oferta formativa

22/01/13. Per primer cop, s’imparteix a Santa Coloma el màster Seguretat Alimentària que forma part de l’oferta de postgrau de la Facultat de Farmàcia.

22/02/13. El potencial de Santa Coloma com a ciutat universitària no és nou, però darrerament està creixent gràcies a l’augment de l’oferta formativa. El campus  de Torribera és seu dels estudis sobre alimentació de la Universitat de Barcelona i allà també s’ubica un dels centres adscrits de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).

 

Aquesta setmana, ha començat al Campus de l’Alimentació de la ciutat la tercera edició del màster Seguretat Alimentària. Es tracta de la primera vegada que aquests estudis superiors, organitzats conjuntament per la UB, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) de la Generalitat, s’imparteixen a Santa Coloma. En total, una cinquantena d’estudiants estan matriculats aquests màster que es realitza a l’Edifici de Recerca del campus de Torribera.

 

L'objectiu general del màster és formar professionals capaços de fer, amb una base científica, una avaluació racional dels problemes que es plantegen en l'àmbit de la seguretat dels aliments, amb capacitat d'integrar-se en equips de treball d'empreses públiques i privades, i que siguin competents en tasques de prevenció, detecció, avaluació, gestió, comunicació i pressa de decisions relacionades amb la seguretat alimentària. 

El màster està dirigit per M. Carmen Vidal Carou i Teresa Veciana Nogués (UB), Manuela Hernández Herrero (UAB) i Gloria Cugat Pujol (ACSA) i forma part de l’oferta de postgrau adscrita a la Facultat de Farmàcia a la que cal incorporar els màsters de Desenvolupament i Innovació d’Aliments i de Nutrició i Metabolisme.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure