Setmana de portes obertes als centres educatius de la ciutat

25/02/13. Fins divendres, es podran visitar les escoles i instituts de Santa Coloma. Aquestes jornades s’organitzen cada any abans que comenci el període de preinscripció i matrícula del curs.

25/02/13. Aquesta setmana les escoles i els instituts de la ciutat obren les portes per tal d’ajudar a les famílies a decidir a quin centre volen matricular els seus fills o filles. Les jornades permeten conèixer les instal·lacions, així com el projecte educatiu i el funcionament intern.

 

Els centres d’educació infantil, primària i secundària, públics i concertats, han escollit aquesta darrera setmana de febrer per celebrar les jornades de portes obertes. L’horari serà de matí i tarda en la majoria dels casos. És important que les famílies vagin als centres dins dels horaris establers per ser ateses adequadament. Els horaris es poden consultar aquí i a cada centre escolar.

 

En el web municipal hi ha tota la informació necessària sobre el procés de preinscripció i matrícula del curs escolar 2013-2014 (calendari, criteris de baremació, documentació, carreró, mapa escolar, guia de centres…). A més, les famílies que tinguin fills o filles en edat de començar l’escolarització (3 anys) o de continuar estudiant a l’educació secundària obligatòria (12 anys) rebran, properament i a casa seva, la Guia de centres educatius del curs escolar 2013-2014.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure