Donescena portarà sis espectacles al Sagarra

Autores, directores i actrius portaran a la sala colomenca muntatges teatrals i escènics amb nom de dona

El cicle de representacions Donescena portarà sis espectacles al Teatre Sagarra aquest primer semestre de l’any. En aquesta iniciativa, que va néixer ara fa un any, la dona n’és la protagonista. Autores, directores i actrius portaran a la sala colomenca muntatges teatrals i escènics amb nom de dona. El cicle té la finalitat de valorar l’autoria i la creativitat de les dones dins del món intricat de l’escena catalana i estatal.

L’11 de febrer (19 h), el cicle s’inicia amb Jauría, de Jordi Casanova. Aquesta obra va ser creada a partir de les transcripcions del mediàtic judici conegut com el de “La manada”, que va tenir lloc entre 2017 i 2019, amb fragments de les declaracions dels acusats i la denunciant publicades a diferents mitjans de comunicació.

El 22 de març (19 h), la companyia colomenca Carro de Baco representarà el seu muntatge Gloria, al voltant de la figura de la poeta Gloria Fuertes.

Ja a l’abril, el 25 (19 h), serà el torn de Jo porn, tu porn, l’obra de Queralt Riera, una de les autores amb les textualitats teatrals més originals i poètiques del nostre país, que proposa el tema de la pornografia des d’un prisma feminista.

El 3 de maig (19 h), podrem veure una obra creada a partir del relat d’en Txekhov, El regne de les dones, un monòleg escrit i interpretat per Evelyn Arévalo i dirigit per Joan Fullana que vol encarnar els anhels, les pors i els desitjos d’Anna Akímovna a través de la seva manera desencaixada i desclassada d’estar en el món.

També al maig, el 25 (19 h), arribarà Dona, sota la direcció d’Oriol Tarrason. La prostitució és un dels grans temes a debatre. La prostitució és el mal. El mal més gran de la nostra societat. Un mal tan arrelat que cal posar-lo dalt de l’escenari per enfrontar-s’hi.

Tancarà el cicle el talent de la colomenca Eu Manzanares el 31 de maig (19 h), amb Dopaland, una història entorn del desig i la seva relació amb la societat de consum que ens situa en un parc temàtic.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure