Comença el festival Flamenc-On que omplirà d’art Santa Coloma

0
130

Aquest mateix dimarts, 1 de març, comença una nova edició del Festival Flamenc-ON, un dels certàmens de referència del país en flamenc. Els organitzadors han preparat una nova edició d’un festival que comptarà amb concerts i actuacions, tant a l’aire lliure com pels principals teatres i espais culturals de Santa Coloma. L’espectacle del guitarrista José Luis Montón obrirà el festival, a les 11h d’aquest 1 de març, al Segarra.

El 10 de març es durà a terme a l’Aura Fòrum (19h) un homenatge al professor Juan Trilla per part de José María Parra, Pedro Javier González, José Luis Montón, José Cuesta y Antonio Martínez “Ñoño», alumnes de l’emblemàtic compositor i guitarrista. L’11 de març (19:30h a La Central Escènica), Solera Flamenca organitza ‘Juerga con Solera’, una trobada de grans músics flamencs que busca representar les festes espontànies del flamenc. El dia 12 (21h), a l’Auditori Can Roig i Torres acollirà les actuacions d’artistes com José el Ciego, Pepe Fernández, El Piraña, Kiki Cortiñas, Los Mellis, Karime Amaya y Jerónimo Maya.

José Maldonado presentarà l’espectacle ‘Galeria’ el 13 de març al Teatre Sagarra (19h), una mescla de dansa amb tocs d’obra pictòrica i llenguatge audiovisual. El 18 de març (18h), Alba Guerrero i David Palomar oferiran una masterclass enfocada a les bulerías de Cádiz a l’Aura Fòrum. El menú flamenc seguirà el 19 (21h al Sagarra), el 20 i el 25 de març (20h al Segarra) amb els espectacles ‘¿Qué pasaría si pasara?’, ‘Flamenco por los Rincones’ i ‘P’allà i p’acà’.

El pròxim 1 d’abril, el mestre de la guitarra flamenca Vicente Amigo serà l’encarregat de cloure l’esdeveniment al Teatre Sagarra (21h). Abans, però, el públic podrà gaudir d’una agenda d’actuacions de primer nivell. Les entrades es poden adquirir al web del festival.

VISUALITZA EL PROGRAMA DEL FESTIVAL FENT CLIC SOBRE LA FOTO: