Cauen pels petits detalls (3-1)

09/02/2014 – La Gramenet perd a Vilafranca del Penedès en un partit amb molt poc futbol vistós, on l’ofici i les individualitats locals han acabat decidint.

Un xut entre els tres pals durant la primera part i un gol. Aquest ha estat el resum del primer temps del partit que ha enfrontat a Vilafranca i Gramenet.

Toni Díaz apostava per donar entrada d’inici a Pipo i a Dine, darrera incorporació belga per reforçar l’atac del conjunt colomenc. Tot i així, el joc visitant ha estat poc fluid, i sense ocasions de perill per la porteria defensada per Marc Ramírez.

Les coses pel Vilafranca tampoc estaven sortint com Manel Delgado volia, ja que els locals tampoc podien superar l’entramat defensiu de ls Grama ni trenar jugada.

En conseqüència, el primer temps ha estat una successió de pugna al mig del camp i d’un ‘voler i no poder’ que s’ha trencat quan una genialitat de Lora dins de l’àrea ha trencat la igualada (40’).

El Vilafranca ha marxat al descans guanyant, però sense fer més que la Gramenet, bàsicament perquè cap dels dos equips havia estat ell mateix.

Ja al segon temps, l’entrada d’Alberto Edjogo Owono i de Santi Triguero han estat definitives pel desenvolupament del xoc. L’atacant guineà ha recollit un enviament de Boira, després d’un servei ràpid de banda de Triguero que ha agafat desorganitzada a la Grama, i ha fet el 2 a 0 rematant a plaer (60’).

La sentència ha arribat cinc minuts després, gràcies a un xut inapel·lable de Santi Triguero des de la frontal (65’). El tercer del Vilafranca ha deixat fora del partit als jugadors de la Gramenet durant alguns minuts, i no ha estat fins al 80’ quan l’equip de Toni Díaz ha ‘tornat’.

Llavors, els colomencs han agafat més la possessió i han mirat d’arribar a l’àrea rival, però sense ocasions clares. Al final, Padilla ha fet el gol de l’honor d’una Grama que no ha estat al nivell dels últims partits.

L’equip de Toni Díaz ha rematat poc, i quan ho ha fet no ha aconseguit inquietar a Marc Ramírez. Sense fer un partit rodó, el Vilafranca ha sabut aguantar els tres punts a base de jugades aïllades i d’ofici.