Marfil reedita títol a Palma (3-5)

09/02/2014 – L’Hospital Llevant Manacor no va ser rival per l’equip de Xavi Passarrius, que va dominar la final del II Torneig Air Europa Ciutat de Palma.

Com ja va passar la temporada passada, Marfil Santa Coloma es va erigir com el vencedor del trofeu Ciutat de Palma, competició que ha servit als quatre equips participants per gaudir del nou pavelló de Son Moix.

El conjunt dirigit per Xavi Passarrius va estar més resolutiu en atac que els balears, que quan van voler reaccionar van veure com la final arribava a la seva fi. Sepe, tot just començar, va obrir el marcador pels colomencs (4’), i a continuació Lemine veia com un xut seu s’estavellava contra el pal, en l’ocasió més clara d’Hospital Llevant Manacor en tot el primer temps.

Abans del descans, les opcions d’atac per part dels dos conjunts van estar força repartides, però va ser Marfil qui faria el segon en una jugada desafortunada de Toni Terrón. L’ala balear va mirar de rebutjar l’esfèrica en una opció de gol de Lluc, però el seu refús va ser defectuós i es va acabar ficant la pilota dins de la seva pròpia porteria (10’).

Ja al segon temps, els locals van empatar molt ràpid, amb dues dianes de Tomaz, que s’estrenava com a golejador amb la samarreta de Manacor. Corria el minut 25 de partit i el resultat a Son Moix era d’empat (2-2).

Però aleshores, la màgia i la picardia de Sepe i Adolfo van aparèixer, per assestar un cop gairebé definitiu al rival. Amb l’absència de Dani Salgado, els joves jugadors de Marfil van assumir tot el pes ofensiu de l’equip, i en tan sols un minut van aconseguir tornar a posar distància.

Primer Sepe faria el 2 a 3 (25’), i gairebé després del servei des del mig del camp de Manacor, Adolfo trobava un forat i perforava de nou la porteria balear (25’). Veient que el partit s’escapava, el conjunt de Tomás de Dios va mirar d’agafar el control de la pilota, però totes les seves opcions d’atac van ser avortades.

A falta de vuit minuts, Adolfo completava la maneta de Marfil amb el 2 a 5 (32’) i ja al final Vadillo marcaria el definitiu 3 a 5 (40’). Xavi Passarrius va tornar a fer rotacions per tal d’anar donant rodatge als seus jugadors, inclosos els joves.

A partir de la pròxima setmana, Marfil posarà una marxa més en el ritme d’entrenament, ja que dissabte torna la lliga al Jacint Verdaguer amb la visita de Ríos Renovables (18:30h).