Derrotes ajustades a Can Zam i Sant Adrià

10/02/2014 – La Catalana supera al filial de la Grama gràcies a dos gols marcats pel migcampista adrianenc i el Singuerlín perd a casa contra un dels favorits a l’ascens, el Carmelo.

La jornada al grup II de Segona Catalana va deixar resultats adversos pels equips de Santa Coloma. Singuerlín i Gramenet B van perdre amb marcadors ajustats, sobretot els blaus, que van veure com la Catalana li remuntava un 0 a 1 a favor.

Ja ho havia avisat el tècnic Alberto Morales. “La Grama és un equip diferent del de la primera volta”, advertia l’entrenador de la UD Catalana. La Gramenet B va plantar cara als adrianencs, i inclús van ser capaços de dominar el marcador durant quasi 45 minuts, del quart d’hora al 60’ de partit.

I és que els colomencs van començar donant la sorpresa, amb un gol d’Àlex Segura que va generar dubtes a la Catalana (16’). Els visitants, patint força en defensa però aguantant el resultat, van mantenir el triomf momentani fins ben entrat el segon temps.

Després d’una primera meitat fluixa, la Catalana va reaccionar i va ser capaç de remuntar, de la mà del migcampista Moussa Touré, reconvertit a davanter a causa de les baixes. Touré va marcar al 61’ per empatar, i a deu minuts de la conclusió va capgirar el resultat, anotant el seu quart gol de la temporada.

Davant el desconcert de la Gramenet B, Alberto Morales va premiar al seu jugador fent-lo sortir del terreny de joc a l’últim minut per Ivan Pachón, ja que Moussa es va donar un cop i es va fer mal.

Moussa va sortir de les Instal·lacions Esportives de Sant Adrià ovacionat, i sent el principal artífex de la derrota d’una Grama B que va poder puntuar perfectament. Els colomencs, però, segueixen cuers amb vuit punts.

L’altre equip de la categoria, el Singuerlín, li va complicar les coses a un Carmelo que buscarà assaltar el liderat la pròxima setmana (2-0). El conjunt d’Horta va inaugurar el marcador abans d’arribar a la mitja hora de joc, amb el vuitè gol del curs de l’atacant Jordi Cardona (28’).

Durant la segona meitat, i després de sortir des de la banqueta, Víctor Garcia va segellar el triomf del Carmelo, trencant les aspiracions verd-i-blanques de puntuar contra l’actual segon classificat de la lliga.

El Singuerlín torna a estar en una línia irregular de resultats, amb un sol triomf en els darrers cinc partits. Això ha fet que els verds perdin pistonada i ara ocupin una perillosa catorzena posició a la classificació, amb 23 punts, a cinc del descens directe. Tot i aquest marge, el Singuerlín ha d’escalar llocs, perquè el catorzè també podria baixar en funció dels ascensos i descensos d’altres categories.

Per altra banda, al grup X de Tercera Catalana, l’Arrabal Calaf Gramenet va sumar el dotzè triomf a la lliga, golejant al Sant Genís Penitents per un resultat contundent (4-0). Des de la jornada 9 a casa contra l’Iberia (9-3) que els colomencs no guanyaven amb una diferència tan àmplia en el marcador.

El matx es va posar de cara de seguida pels interessos colomencs, quan Ordóñez va marcar el 1 a 0 (10’). Tot i així, a Can Zam es va patir per poder veure un triomf local, ja que no va ser fins al darrer quart d’hora que un doblet de Soto i una diana de Manuel López van sentenciar el xoc.

En termes de classificació, l’Arrabal segueix ocupant el setè lloc de la taula, amb 37 punts, a 12 de les dues primeres places, i a quatre del Levante Las Planas, el tercer.

En darrer lloc, al grup XV de Quarta Catalana, la dupla ofensiva formada per Joel Batallé i Alberto López va donar a les a la Fundació Grama a Montcada. El Santa Maria Montcada va caure golejat (0-3), amb actuació destacada de Batallé i López, amb una diana tots dos.

Alberto López ja ha marcat nou gols a la lliga, pels sis de Batallé. Millán va completar la golejada de la Fundació, en el que és el tercer triomf a domicili dels colomencs a la lliga. L’equip de Carlos Martínez és vuitè amb 25 punts.