Augment del control sobre l’ús irregular de l’AMBici a Santa Coloma

La Policia Local col·labora estretament amb els encarregats del servei AMBici, prestant especial atenció al control de l’accés de menors.

Les darreres setmanes, la Policia Local ha notat un preocupant augment en l’ús inapropiat del servei de bicicletes compartides de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, AMBici. Les infraccions més identificades i sancionades inclouen deixar les bicicletes fora de les estacions designades, vulnerar les normes de trànsit i especialment l’ús inadequat de l’AMBici per menors.

Aquest grup de població ha emprat les bicicletes de manera incorrecta, amb actituds incíviques i ha posat en risc la seva pròpia seguretat i la de vianants i persones conductores.

Mesures preventives i de control

Per assegurar un ús apropiat i responsable de les bicicletes compartides, els agents de la Policia Local col·laboren estretament amb els encarregats del servei AMBici, prestant especial atenció al control de laccés de menors.

Aquest servei està destinat a majors de 18 anys i menors de 16 i 17 anys prèvia autorització per part de pares, mares i/o tutors legals. En cas de detectar un ús fraudulent per part de menors d’edat, es procedirà a la cancel·lació del servei per al titular registrat

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure