Amistós amb victòria contra el Jumilla

12/05/2013 – El Marfil Santa Coloma va vèncer ahir en un partit amistós al FS Montesinos, un recent ascendit a la màxima categoria del futbol sala estatal

Per començar-se a habituar al nivell competitiu que la temporada vinent haurà d’afrontar setmana rere setmana, el FS Montesinos va convidar al Marfil Santa Coloma a jugar un partit amistós a la seva pista. El conjunt de la localitat murciana de Jumilla ha assolit la màxima categoria del futbol sala gràcies a haver finalitzat la temporada com a campió de la segona divisió. Els colomencs van acceptar de bon grau la invitació i van acabar superant als murcians per 2-3 ahir a la tarda.

Els murcians van demostrar durant la primera part perquè han aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor. Molt motivats, van dur a terme un joc molt sensat, sabent-se defensar d’un rival clarament superior tècnicament. Al descans, el FS Montesinos vencia per 2-1. Però a la segona meitat el Marfil va augmentar el seu nivell defensiu i en atac, Dani Salgado va ser determinant per acabar donant la volta al marcador. Al final, 2-3 amb totes tres dianes colomenques transformades per Dani Salgado.

BARÇA, CAMPIÓ DE COPA
Ahir també va jugar-se a la nit la final de la Copa del Rei. I com en les dues edicions prèvies, el vencedor va ser novament el FC Barcelona. Els blaugrana van demostrar que segueixen sent l’equip a batre en el futbol sala espanyol i van imposar-se a El Pozo Múrcia per 6-3. Després de la celebració de la final de Copa a Irún, ja només queda per dirimir qui serà el campió de lliga d’enguany. Els play-offs pel títol es comencen a jugar el cap de setmana vinent, amb el primer partit dels quarts de final.