L’Ajuntament organitza un concurs de fotografia digital

13/05/13. El certamen està obert a tothom i té com a objectiu reivindicar la ciutat, a través de fotografies de llocs especials de la ciutat. Els interessats tenen fins el 9 de juny per participar.

13/05/13. L’Ajuntament de Santa Coloma organitza el concurs de fotografia digital #Cologramers amb l’objectiu que la ciutadania pugui aportar les millors fotos de la ciutat fetes a través de càmeres digitals i/o dispositius mòbils. El concurs està obert a tothom.

Per participar al concurs “Cologramers”, s’han de publicar les fotos a la xarxa social Instagram, amb els hashtags o etiquetes #Cologramers i #santacoloma i, alhora, és imprescindible emplenar un formulari amb les dades del participant; disponible a través del web municipal www.gramenet.cat. Els participants tenen fins el 9 de juny per participar al certamen. Poden ser fotos digitals realitzades amb anterioritat a la publicació de les bases del concurs però sempre publicades dins el termini (entre el 9 de maig i 9 el de juny).

Les 100 millors imatges digitals seran seleccionades per un jurat i seran exposades al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré en el marc de la propera

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure