Santa Coloma celebra diumenge la XVII Diada de l’Ensenyament Públic

10/05/13. Diumenge, tindrà lloc la XVII Diada de l’Ensenyament Públic a la plaça de la Vila, amb 48 estands, tallers i altres activitats. Com cada any, la trobada és organitzada pel Casal del Mestre. Enguany el tema escollit és la ciència.

10/05/13. Des dels seus inics, la Diada ha aplegat col·lectius i entitats que mostren el compromís per una ciutat realment educativa. Enguany, hi participaran des de les escoles bressols fins als instituts de secundària i s’hi incorpora la Universitat de Barcelona a través del Campus de l’Alimentació de Torribera. Hi haurà també una mostra de teatre i dansa al Sagarra i audicions musicals a l’Auditori. Cal des- tacar l’actuació de la Banda Can Roig i Torres (11.00) a la plaça de la Vila i la presentació del projecte “Santa Coloma sona” (13.00) a l’Auditori.

A les12.00h està prevista la lectura del manifest de la Diada, a càrrec de Belén Carmona, i, després, els Draconaires faran una tamborinada per una escola pública de qualitat i contra les retallades.

La Diada planteja la relació entre ciència i escola i busca la possibilitat d’aprendre entre tots, grans i petits. En aquest sentit, s’han programat tallers i exposicions de treballs que s’impartiran a la plaça. La Diada s’emmarca en un ambient festiu i participatiu i esdevé un lloc de reivindicació per la qualitat de l’educació.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure