25NStreetArtAcció, una iniciativa feta pels joves colomencs 

0
29

38 grups de 14 instituts de Santa Coloma participaran en el «25NStreetArtAcció», de la mà de La CIBA. Es tracta d’una campanya de sensibilització i prevenció a través de l’art urbà, en la que els centres i el seu alumnat tenen un paper protagonista.

Els i les joves aprendran tècniques de l’art urbà, grafits, wheatpasting o instal·lacions de carrer, per elaborar els seus propis missatges de prevenció de les violències masclistes. Amb l’ajuda de l’equip d’agents d’igualtat de La CIBA i dels artistes Me Lata, l’alumnat realitzarà diferents tallers per entendre el significat de la data assenyalada i aprendre diferents eines de treball que els permetran enllaunar els missatges que volen transmetre.

Aquest dijous 25N, a les 12h, es farà l’acte central en el qual participaran els centres educatius protagonistes, i en el que s’exposaran tots els missatges enllaunats d’art, esperança i transformació per a una Santa Coloma lliure de violències masclistes.L’educació i els i les joves esdevenen una peça clau en la creació de nous referents i noves narratives que permetin superar lògiques de desigualtat i la superació de prejudicis i estereotips sexistes.