Victòria per seguir aspirant al play-off

15/04/2013 – Jornada rodona pels interessos del Marfil: triomf a la pista del Puertollano per 4-6 i derrota del Ríos Renovables

De tenir-ho negre, pràcticament impossible, el Marfil Santa Coloma una setmana després torna a creure en què classificar-se pel play-off pel títol és quelcom del tot viable. L’equip de Xavi Passarrius ha tornat a convertir l’objectiu en una possibilitat real gràcies a una gran victòria a la pista del Puertollano. A aquesta cal afegir la desfeta de Ríos Renovables jugant com a local, contra l’Inter Movistar. La combinació d’ambdós resultats ha col·locat als colomencs a només dos punts de la vuitena plaça, quan encara en queden nou per disputar.

Vèncer al Puertollano va ser relativament senzill. El colista només va despertar en el tram final del partit, quan el Marfil ja tenia el partit del tot sentenciat. Tot i que va ser el conjunt local qui va avançar-se, abans del descans els marfilencs van donar la volta al marcador i el van posar molt de cara. Dues dianes d’Adolfo, una de Sepe i una altra de Dani Salgado feien pensar que la segona part seria un tràmit. Dos gols més de Dani Salgado van certificar el triomf. A falta de deu minuts, però, el Marfil va abaixar el ritme i el Puertollano va aconseguir maquillar el resultat, deixant-lo en el 4-6 final.

La propera jornada sembla propícia per assaltar la vuitena posició. El Marfil Santa Coloma ha de rebre a la seva pista a un Fisiomedia Manacor clarament inferior, mentre que el Ríos Renovables haurà de visitar a El Pozo Múrcia, el segon classificat de la lliga. De guanyar els de Passarrius i perdre els navarresos, el Marfil tornaria a ser el vuitè classificat.

FITXA TÈCNICA

FS Puertollano: Borja; Contreras, Alvarito, Colorado, Chino -cinc inicial- Nano, Merino, Robert, Villoria, Medhi, Frois
Marfil Santa Coloma: Chico; Rubén, Sepe, Dani Salgado, Adolfo -cinc inicial- Rafa López, Segura, Jhow, Busquets
Àrbitres: Díaz Rodríguez i García Hernández (col·legi canari)
Gols: 1-0, Chino (minut 3); 1-1, Dani Salgado (minut 3); 1-2, Sepe (minut 4); 1-3, Adolfo (minut 9); 1-4, Adolfo (minut 9); 1-5, Dani Salgado (minut 26); 1-6, Dani Salgado (minut 29); 2-6, Nano (minut 30); 3-6, Villoria (minut 32); 4-6, Nano (minut 36)