Victòria per la mínima contra el Santboià

05/05/2013 – Un solitari gol de Pedro en la segona meitat ha servit perquè la Grama aconseguís els tres punts en el matx que l’ha enfrontat a Can Peixauet al Santboià

El Santboià visitava aquest matí Can Peixauet buscant una victòria que certifiqués la seva permanència en la Tercera Divisió. La Grama, per la seva banda, volia la segona victòria consecutiva després del triomf contra el Vilafranca a domicili i pretenia fer oblidar la desfeta de fa dues setmanes a casa contra el Figueres.

En una primera part poc moguda, amb tots dos equips ben plantats defensivament i evitant arribades senzilles del rival, la Gramenet ha ofert una mica més i ha estat més a prop del gol. La millor ocasió colomenca ha estat obra de Tuneu. Però ha estat en la segona meitat quan el partit s’ha decantat. En el minut 63′, Libo ha assistit de manera brillant a Pedro perquè aquest marqués l’1-0. De nou Tuneu i una mica més tard Ranchal han tingut la sentència, però han fallat sengles clares ocasions. El Santboià també ha tingut a prop l’empat, però el marcador no s’ha mogut més.

Els de Toni Romero consoliden la desena posició amb 46 punts. La setmana vinent, en la que serà la penúltima jornada del curs, l’equip visitarà al Manlleu, que està a punt d’assegurar-se la quarta posició del grup.

FITXA TÈCNICA

UDA Gramenet: Xavi Comas; Estellés, Pons, Payán, Borja, Marc Esteban. Libo, Tuneu (Guillem 60′), Pedro (Fernández 87′), Fontanella, Anselmo (Ranchal 57′)
FC Santboià: Segovia; Bolaños, Calvo, González, Miki, Iglesias, Heredia, Isaac (Collado 58′), Martínez, Kevin (Álex 62′), Dani (Víctor 64′)
Àrbitre: Páez Brines. Grogues: Pons, Libo, Pedro, Payán (Grama), Miki (Santboià)
Gols: 1-0, Pedro (minut 63)