Derrota a Navarra per tancar el curs

05/05/2013 – Sense ja res en joc, el Marfil Santa Coloma va caure a la pista del Triman Navarra per 8-5 en la última jornada del curs

En un partit obert i emocionant, el Marfil Santa Coloma va acomiadar oficialment el curs 2012-2013 caient per 8-5 a la pista del Triman Navarra, que amb els tres punts aconseguits va assolir una notable sisena posició que el farà enfrontar-se en la primera ronda del play-off pel títol contra l’Inter Movistar.

Els navarresos van colpejar primer, i per partida doble. En els dos minuts inicials ja vencien per 2-0. Però encara més fulgurant va ser la resposta colomenca, ja que en el 10′, amb gols de Salgado, Rafa López i Jhow, l’equip marfilenc ja havia donat la volta al marcador. Al descans, però, el marcador va arribar amb victòria momentània local: 5-4.

En el segon temps el ritme de gols va decréixer una mica perquè ambdues defenses van ajustar-se millor. A falta de nou minuts, els locals vencien per 7-5 i Passarrius va decidir utilitzar el porter jugador. I novament, el recurs d’urgència va servir-li de ben poc als colomencs, ja que van acabar rebent un altre gol per caure 8-5.

D’aquesta manera el Marfil Santa Coloma ha finalitzat el curs en una més amarga que dolça novena posició, a només quatre punts del vuitè lloc. Les bones maneres de l’equip no han acabat materialitzant-se en el premi de la post temporada.

FITXA TÈCNICA

Triman Navarra: Álex; Eseverri, Jesulito, Martil, Usín -cinc inicial- Víctor, Íñigo, Carlitos, Ximbinha
Marfil Santa Coloma: Chico; Rubén, Sepe, Dani Salgado, Jhow -cinc inicial- Rafa López, Segura, Busquets, Gava, Lluc, Isaac
Àrbitres: Martínez Segovia i Sánchez Molina
Gols: 1-0, Jesulito (minut 1); 2-0, Usín (minut 2); 2-1, Dani Salgado (minut 3); 2-2, Rafa López (minut 5); 2-3, Jhow (minut 10); 3-3, Eseverri (minut 11); 4-3, Usín (minut 18); 4-4, Dani Salgado (minut 19); 5-4, Eseverri (minut 20); 5-5, Jhow (minut 29); 6-5, Eseverri (minut 29); 7-5, Jesulito (minut 31); 8-5, Álex (minut 40)