Una mostra sobre Iraq tanca el cicle Diaris de Viatge 2013

04/12/13. El Centre Cívic Riu acull fins el 20 de desembre la 4ª mostra del cicle «Diaris de Viatge 2013» amb «Iraq 2003: vida diària en un país ocupat» del fotoperiodista Sergi Reboredo.

04/12/13. El cicle “Diaris de Viatge 2013” tanca edició amb l’exposició “Iraq 2003: vida diària en un país ocupat” del fotoperiodista Sergi Reboredo, que es podrà visitar fins el 20 de desembre a la Sala Riu del Centre Cívic Riu (c. Lluís Companys, 9). “Diaris de Viatge” és un cicle d’exposicions de fotografia social i de defensa dels drets fonamentals que té com a objectiu sensibilitzar a través de la fotografia social.

Enguany, el lema del cicle ha estat “Apunts Urbans: 2013, Any europeu dels ciutadans” i amb ell s’ha vol mostrar amb imatges el dia a dia de dones, homes, nens i nenes en situacions difícils i, en alguns casos, adverses arreu del món. En concret, les quatre exposicions d’aquest any han mostrat la importància que té per a cadascú el lloc on viu, la ciutat com a espai de reivindicació col·lectiva, el dret a un habitatge digne, les iniciatives socials en pro d’una societat més justa, entre d’altres aspectes. Així, la fotografia es converteix en testimoni de poblacions que esdevenen objectiu militar i viuen en un clima on les violacions dels drets humans són constants i queden, en la seva gran majoria, impunes. El cicle «Diaris de viatge» és una proposta que s’emmarca en el Pla de Sensibilització per a la Solidaritat que porta a terme l’Ajuntament de Santa Coloma.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure