Campanya de recollida de joguines i llibres a l’Hospital de l’Esperit Sant

04/12/13. El material recollit anirà destinat a l’Associació FOS Jove de Santa Coloma.

04/12/13. La Fundació Hospital Esperit Sant (FHES) posa en marxa el proper dilluns dia 9 de desembre una recollida de joguines i llibres infantils i juvenils, que durarà fins el proper 18 de desembre. Tot el material recollit es destinarà a l’Associació FOS Jove, entitat sense ànim de lucre dedicada a la formació i desenvolupament personal i professional d’infants i joves a Santa Coloma de Gramenet.

La recollida s’emmarca en els actes de Nadal de la FHES, entre els quals, com ja és habitual en els últims anys, hi té cabuda la col·laboració de l’Hospital amb alguna entitat o ONG del territori, en aquest cas l’Associació FOS Jove. El punt de recollida s’ubicarà al vestíbul de la Sala d’Actes de l’Hospital i estarà obert a donacions d’usuaris i professionals. A banda, hi haurà un espai de recollida específic per als treballadors.

Les joguines més necessàries són aquelles que tinguin un component educatiu o que ajudin els infants a estimular la imaginació. Pel que fa al rang d’edat, tant per a les joguines com per als llibres, es requereix material per edats entre els 6 i els 12 anys.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure