Tres gols de Dani Salgado per superar al Santiago

17/03/2013 – El Marfil Santa Coloma va aconseguir ahir un triomf de prestigi superant per 4-2 al Santiago Futsal. El hat trick de Salgado va acabar determinant el signe del matx

El líder del Marfil va tornar a ser decisiu per enèsima vegada en la temporada. En el duel entre Marfil i Santiago Futsal d'ahir hi havia un enfrontament personal entre els dos màxims golejadors de la categoria, Dani Salgado i Raúl Campos. Al final del partit, tant en la disputa general com en la particular, els de Xavi Passarrius van resultar vencedors. L'equip colomenc va superar als gallecs per 4-2 i Dani Salgado va fer tres dianes per ninguna de Campos.

El Marfil Santa Coloma arribava al partit necessitat d'una injecció d'optimisme, després de la contundent desfeta de la setmana anterior. Només un triomf podia curar les ferides de llavors. I els marfilencs van dur a terme un notable exercici d'intel·ligència, fent la mena de partit que calia per vèncer al Santiago. Els visitants van portar el pes del partit, disposant un joc molt vertical i ofensiu. Al descans els colomencs vencien per 2-1. Ràpidament van empatar els gallecs en la segona part, però dues dianes finals de Dani Salgado van donar al Marfil tres punts d'or.

Només queden sis jornades per finalitzar la fase regular i el triomf d'ahir permet mantenir intactes les opcions de play-off. El Marfil està a cinc punts de la vuitena plaça i, si vol apujar-se a ella, no es pot permetre pràcticament cap errada en el que resta de curs.

FITXA TÈCNICA

Marfil Santa Coloma: Chico; Rubén, Sepe, Dani Salgado, Adolfo -cinc inicial- Segura, Rafa López, Jhow, Medina

Santiago Futsal: Barrón; David, Lucho, Pazos, Quintela -cinc inicial- Barroso, Eloy, Alan, Raúl Campos, Hugo

Àrbitres: Alonso Montesinos, Rubio Fajardo. Grogues: Segura (Marfil); David, Campos (Santiago)

Gols: 1-0, Rafa López (minut 10); 1-1, Pazos (minut 14); 2-1, Dani Salgado (minut 18); 2-2, Barroso (minut 24); 3-2, Dani Salgado (minut 26); 4-2, Dani Salgado (minut 28)