Tornen les càpsules d’informàtica als centres cívics

0
13

Les Aulesclick, les sales d’informàtica dels centres cívics i casals de Santa Coloma, ofereixen nova programació de càpsules per a aquelles persones que busquen una formació específica relacionada amb l’ús de les TIC i el món informàtic en una única sessió.

A les càpsules d’edicions anteriors,  com ara «Organitza el teu viatge online», «Google Drive», «Google Fotos» i «Seguretat informàtica», s’afegeixen les formacions següents: «Aprèn a utilitzar La Meva Salut», «Tips de Whatsapp», «Descobreix el món de les apps», «Obtenció i ús del certificat digital» i «Google Maps», entre d’altres.

Totes les activitats, que són gratuïtes, es realitzaran als mesos de novembre i desembre i començaran el pròxim dia 17. Les càpsules tenen una durada de 2 hores (de 17.30 a 19.30 h) i s’impartiran els dimecres. Els centres cívics on s’impartiran les formacions són: CC Riu (c. Lluís Companys, 9), CC Llatí (c. Nàpols, 41), CC Fondo (c. Wagner, 19), CC Can Mariner (c. Milà i Fontanals, 14-16). Més informació i inscripcions a les sales d’informàtica d’aquests centres cívics de 16 a 21 h.