Torna el mercat ambulant de Singuerlin

Aquest dijous 18 de juny torna el mercat de venda no sedentària de Singuerlin a Santa Coloma de Gramenet, després de romandre tancat a causa de l’emergència sanitària del covid-19. Ho farà en la zona habitual (av. Puig Castellar) i “amb totes les mesures de prevenció i higiene que preveu la normativa”, apunten des del consistori. Sistemes de control d’aforament i accés, recorreguts preestablerts i distanciament de parades són algunes de les novetats que presentarà aquesta reobertura.

L’accés a l’espai es realitzarà per l’avinguda Puig Castellar amb carrer Singuerlin i la sortida es farà per l’avinguda Puig Castellar amb carrer Aragó. D’aquesta manera “es garanteix un flux homogeni de persones que podran visitar totes les parades amb les mateixes possibilitats”, assenyalen des de l’Ajuntament.

També serà obligatori l’ús de màscares i en l’entrada del recinte hi haurà dispensadors de gel hidroalcohólico. Així, l’aforament màxim previst serà de 1.000 persones.

Control en els accessos

Hi haurà 15 persones entre controladors d’accessos i informadors “degudament acreditats” que s’encarregaran de diferents tasques de suport i informació a la ciutadania.

A més, el consistori ha preparat una sèrie de cartells per a indicar les mesures organitzatives i d’higiene establertes, com també la distància de seguretat interpersonal de 2 metres entre clients davant les parades amb cinta o marques en el sòl.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure