L’Esperit Sant reprèn les enquestes de satisfacció

L’Hospital de el’Esperit Sant de Santa Coloma ha reprès les enquestes de satisfacció disponibles en els diferents terminals tàctils instal·lats en aquestes zones. “Els pacients de les àrees d’Hospitalització, Bloc Quirúrgic i Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital de l’Esperit Sant i els seus acompanyants ja poden tornar a deixar la seva opinió sobre l’atenció rebuda”, assenyalen des del centre hospitalari.

Aquests aparells es van desactivar quan el coronavirus va obligar a aïllar tots els pacients infectats i, per tant, a restringir les visites dels acompanyants en el centre. El fet que fossin tàctils va ser també «determinant per a la seva desconnexió».

Des de l’Esperit Sant expliquen que la reactivació de les enquestes és “rellevant” ja que conèixer l’opinió de pacients i familiars “ajuda l’hospital a créixer i adaptar-se a les necessitats i expectatives de les persones a les quals atén”.

Un any de funcionament

Aquestes enquestes, que funcionen des d’abril de l’any passat, formen part del Pla d’enquestes de satisfacció dels clients, inclòs en la Política d’atenció al client de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure