TMB aplica a les seves xarxes les mesures de prevenció de contagis

Després que el departament de Territori i Sostenibilitat ha dictat avui una resolució per adaptar el funcionament del sistema de transport públic a les mesures recomanades per gestionar l’emergència sanitària provocada pel coronavirus, la Direcció de TMB ha pres decisions per traslladar-les al funcionament de les xarxes que gestiona a Barcelona i la seva àrea.

Així, pel que fa a la protecció dels treballadors, a partir d’avui, dissabte 14 de març, se suprimirà la venda de bitllets senzills als autobusos de TMB i els conductors no faran atenció als usuaris. Els bitllets i targetes es podran continuar adquirint en les distribuïdores de les estacions de metro i de cinc parades d’autobús, a la botiga electrònica i l’app de TMB i en altres punts autoritzats, Així mateix, des de demà l’accés als autobusos es realitzarà per la segona porta, en comptes de la primera, que es mantindrà tancada en tot el recorregut.

L’atenció al client serà telefònica i telemàtica

També com a mesura de prevenció, TMB ha tancat aquesta tarda els Punts d’atenció situats a la xarxa de metro. A partir d’ara, els serveis d’informació i d’atenció al client es prestaran únicament de manera telefònica i telemàtica.

L’empresa està reforçant els serveis d’higiene i neteja als vehicles i a les instal·lacions per evitar els contagis. Tot i així, d’acord amb el criteri de les autoritats sanitàries, es recomana a les persones més grans de 65 anys, i a qui pateixi malalties cròniques o diverses malalties o bé tingui un estat immunosuprimit, que evitin utilitzar els mitjans de transport públic col·lectiu en la mesura del possible.

En aquest sentit, TMB utilitzarà els seus canals de difusió per recordar aquestes recomanacions a les persones usuàries. Les empreses de Metro i Bus han elaborat un pla de contingència que preveu les solucions per mantenir els serveis davant de possibles baixes de personal.

D’altra banda, la Direcció de TMB, atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries, ha decidit com a mesura preventiva la suspensió del Barcelona Bus Turístic i el Telefèric fins a nou avís.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure