Santa Coloma reforça el servei de recollida de cartó de comerços durant l’època nadalenca

L’Ajuntament de Santa Coloma ha anunciat un reforç en el servei de la recollida de cartó en establiments comercials durant l’època nadalenca. Abans, es faran visites informatives als establiments per a incidir en el correcte ús d’aquest servei de recollida porta a porta, per a “evitar que el cartó d’origen comercial saturi els contenidors blaus del carrer destinats als residus domèstics”, assenyalen des del consistori.

Durant l’etapa nadalenca, a causa de l’augment del consum, creix també la quantitat de cartó generat, especialment en els establiments. És per aquest motiu que “és molt important” que els comerços facin ús del servei de recollida del cartó especialment destinat a ells, per a millorar la neteja dels carrers, evitar els contenidors desbordats i “millorar el servei per al conjunt del municipi”, expliquen des de l’Ajuntament.

El govern local recorda també que aquesta recollida es realitza de dilluns a dissabte de 14 a 16 hores, i que cal treure el cartó al carrer 30 minuts abans de l’hora que tenen assignada.

Entre altres indicacions, els comerciants de Santa Coloma han de deixar el cartó plegat, etiquetatge i identificat en la façana de l’establiment, on no interrompi el pas de vianants, i “mai al costat dels contenidors”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure