Santa Coloma posa en marxa el programa ADA per formar les dones en competències digitals

En total, s’hi ofereixen 32 accions amb què es vol reduir la bretxa de gènere

Grameimpuls ha posat en marxa l’ADA, un programa adreçat a les dones inscrites al SOC que inclou accions formatives en competències digitals. En total, a Santa Coloma s’ofereixen 32 cursos amb què es vol reduir la bretxa de gènere i promoure la presència de les dones en sectors tecnològics. La majoria del curs es podrà fer en modalitat virtual, però algunes sessions seran presencials i s’impartiran a l’Escola de Restauració i a La CIBA.

La primera formació ja ha començat i la resta s’iniciaran a mitjan de gener. Les accions tenen una durada de 40 hores i són de tres nivells: bàsic, mitjà i avançat. Xarxes socials, creació i edició de textos, ofimàtica, comerç electrònic o les gestions per internet seran algunes de les temàtiques dels cursos. Es pot consultar l’oferta de cursos en aquest enllaç.

Sense límit de cursos

Per poder participar-hi, caldrà estar inscrita al SOC com a demandant d’ocupació o com a millora de feina. Les dones podran fer tants cursos com vulguin, però no els podran realitzar de manera simultània. El termini per finalitzar-los acabarà el 30 d’abril. El programa ADA està subvencionat pel SOC i es finança amb càrrec als fons procedents Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència -Finançat per la Unió Europea- Next GenerationEU.

Foto: Grameimpuls

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure