Santa Coloma de Gramenet se situa al top 10 en nombre de rodatges

Actualment, s’ofereixen 36 localitzacions tant exteriors com a edificis per cobrir les possibles necessitats de les diferents productores

La seva proximitat amb Barcelona i una infraestructura adaptada per acollir grans produccions ha situat Santa Coloma dins el top10 de ciutats del país en xifra de rodatges. Santa Coloma és una ciutat amb molts racons que mostren la seva història, cultura i tradicions, entorn natural i pol de coneixement. Descobreix la cultura ibèrica i el seu poble al Puig Castellar; coneix el seu passat rural mitjançant les seves masies com el Mas Fonollar, Can Zam i Can Mariner, i s’endinsa a la seva història del segle XX visitant l’Església Major o Can Roig i Torres. El museu de la ciutat, a l’edifici romànic de la Torre Balldovina, mostra les peixos úniques d’aquesta història. Passeja pel Parc Fluvial del Riu Besòs i observa des de la serralada de Marina una flora i fauna única de la regió mediterrània. Gaudeix de les tradicions, la música i el teatre. I Apropa’t al Recinte de Torribera i al seu campus universitari per endinsar-te en el coneixement relacionat amb l’alimentació, la nutrició i la salut. 

36 localitzacions

Actualment, s’ofereixen 36 localitzacions tant exteriors com a edificis per cobrir les possibles necessitats de les diferents productores. Aquests dies es fa a la ciutat el rodatge d’una nova temporada de la sèrie alemanya produïda per Netflix, ‘Der Barcelona Krimi’. La coneguda sèrie, amb 5 temporades estrenades, torna als carrers de Santa Coloma, convertits durant uns dies en escenari d’intrigues policials i escenes d’acció.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure