Remuntada i victòria contra el Puertollano

22/12/2012 – A falta de només un quart d'hora, i perdent per 0-2, el Marfil Santa Coloma va ser ahir capaç de refer-se contra el Puertollano per vèncer finalment per 4-2

El llarg viatge d'anada i tornada a Tenerife per disputar els vuitens de Copa durant la setmana va passar certa factura al Marfil Santa Coloma durant bona part del primer temps. L'equip va ser poc profund, va demostrar-se estar cansat físicament, jugant amb un parell de marxes menys que en condicions normals. El Puertollano va saber aprofitar la circumstància, i malgrat no ser dominador evident del matx, sí que va aconseguir avançar-se al marcador poc abans de que acabés el primer temps. El gol de Chino al minut 18 feia replantejar-se el partit al Marfil, que després de veure com Contreras al 24' feia el segon va adonar-se que calia una resposta ràpida per no permetre que els manxecs s'emportessin de Santa Coloma la victòria.

La contestació del Marfil llavors va ser immediata. Dani Salgado va retallar distàncies només un minut després de que el Puertollano fes el segon. El ritme del partit va augmentar i el Marfil va fer-se amo de la pilota, aconseguint arribar constantment amb perill a la porteria rival. Però l'empat va fer-se esperar. Els de Xavi Passarrius van saber no precipitar-se i el premi va acabar arribant. En només tres minuts, entre el 34' i el 36', els gols de Jhow, Dani Salgado i Rafa López van servir per capgirar el resultat i assegurar que l'últim partit del 2012 acabés amb triomf colomenc.

A falta de que es disputi encara part de la jornada que serveix per cloura l'any natural, el Marfil és setè amb quinze punts i allunya a un Puertollano que estava a mig camí entre la zona de descens i la candidatura a ocupar plaça de Copa. El 4 de gener el Marfil retornarà a la competició visitant al Fisiomedia Manacor.

FITXA TÈCNICA

Marfil Santa Coloma: Chico, Rafa López, Sepe, Dani Salgado, Adolfo -cinc inicial- Segura, Jhow, Busquets

Puertollano FS: Borja, Contreras, Robert, Chino, Merino -cin inicial- Colorado, Alvarito, Nano

Àrbitres: Munez Carpintero i Ponce Medero. Grogues: Busquets (Marfil Santa Coloma); Robert, Merino, Contreras (Puertollano)

Gols: 0-1, Chino (minut 18); 0-2, Contreras (minut 24); 1-2, Dani Salgado (minut 25); 2-2, Jhow (minut 34); 3-2, Dani Salgado (minut 34); 4-2, Rafa López (minut 36)