Un tió contra la MAT

 

21/12/12. Els actes contraris a la MAT continuen. Aquest dissabte, la Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam organitza un tió itinerant que passarà per diferents punts de la ciutat i amb el qual volen deixar constància del seu rebuig a la xarxa elèctrica.

 

21/12/12. La campanya contra la xarxa de Molt Alta Tensió (MAT) que Red Eléctrica Española (REE) vol fer passar pel terme municipal de Santa Coloma continua. La Plataforma per a la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam ha organitzat per demà un tió itinerant per la ciutat com a mostra de rebuig a l’execució del projecte d’instal·lació al terme de Santa Coloma d’una línia elèctrica de molt alta tensió (MAT).

 

El punt de sortida serà la plaça de l’Onze de Novembre, al barri de les Oliveres (11.00 hores). Tot seguit (12.00 hores), el tió anirà fins a la plaça de la Sagrada Família, al Singuerlín, i acabarà a la plaça de la Vila (13.00 hores). En tots aquest indrets es farà cagar al tió cantant una cançó versionada en contra de la MAT.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure