Recuperar-se del sotrac més dur

21/02/2014 – Marfil Santa Coloma mirarà de recuperar-se de la setmana més dura de la temporada, amb la confirmació de la lesió greu de Dani Salgado, guanyant a Jumilla.

Hi ha vida després de Dani Salgado. La lesió del màxim exponent de Marfil, patint un trencament parcial del tendó d’Aquil·les i dient adéu a la temporada, no ha de trastocar el rumb del conjunt de Xavi Passarrius a la lliga.

Amb dos partits per jugar abans de la Copa, i una setmana de descans al mig de cada enfrontament, Marfil Santa Coloma ha de tenir temps suficient per adaptar el seu joc a l’absència del seu pitxitxi.

Durant la roda de premsa oferta ahir al Jacint Verdaguer, el president Vicente García va comunicar que s’havia valorat la possibilitat d’incorporar a algun jugador, però les opcions que estaven a l’abast del club no convencien gens.

En conseqüència, Xavi Passarrius haurà d’afrontar la resta de temporada amb onze jugadors. Caldrà veure quina és l’aposta que el tècnic fa pel cinc inicial, ja que Dani Salgado havia sortit d’inici en tots els partits.

El partit es celebrarà demà dissabte al pavelló Carlos García Ruiz de Jumilla (17h). L’equip ha viatjat aquest matí cap a Jumilla i aquesta tarda (19:30h) s’entrenarà a terres murcianes.

Recordem que en el partit de la primera volta Marfil va patir de valent per tal de doblegar al Jumilla (8-7). Els colomencs guanyaven per un còmode 5 a 1 al descans, però els murcians van empatar el partit (5-5). Finalment, l’aparició de Rafa López i Dani Salgado va ser clau per assegurar el triomf.

El conjunt dirigit per Juan Francisco Gea és novè amb 24 punts, a dos d’entrar en llocs de play-off, i té en Pichi (11 gols) el seu màxim referent ofensiu.

A la seva pista, Jumilla ha sumat quatre triomfs, ha empata tres partits i n’ha perdut nou. En els anteriors enfrontaments entre murcians i Marfil, els resultats han estat d’una victòria per a cada equip.