Netflix es carrega els comptes compartits a Espanya: aquests son els canvis

La companyia ha anunciat la posada en marxa d’una sèrie de mesures que afecten països com el Canadà, Nova Zelanda, Portugal i Espanya

Feia temps que Netflix avisava que es posaria seriosa en la seva lluita contra compartir contrasenya amb gent que no visqui amb el titular del compte. La plataforma acaba de fer un pas definitiu per posar fi a aquesta ganga.

La companyia ha anunciat la posada en marxa d’una sèrie de mesures que afecten països com el Canadà, Nova Zelanda, Portugal i Espanya. Les mesures deixen clar que ja no hi ha marxa enrere perquè aviat s’estendrà a més llocs.

Un dels canvis estrella és que aquells usuaris del pla estàndard o pla premium podran afegir fins a dos subcomptes addicionals -un amb l’estàndard i dos amb el premium-. La pega? Caldrà pagar 5,99 euros addicionals per cadascuna.

Òbviament, això no afecta els que comparteixin compte i visquin al mateix domicili, tenint també en compte el fet que el subscriptor pot estar de viatge. En concret, aquests són tots els canvis que acaba d’anunciar la plataforma:

Configuració de la ubicació principal: Netflix ens donarà totes les facilitats del món per determinar quina és la nostra ubicació per assegurar-se que tots els que hi visquin podran utilitzar-lo sense problemes.

Gestionar l’accés i els dispositius del compte: el subscriptor tindrà la possibilitat de controlar qui hi té accés. Tot apunta que es tracta d’una prolongació d’aquesta mesura anunciada ja fa uns quants mesos.

Transferència de perfils: tenies el teu perfil al compte d’una altra persona amb qui no vius? Tranquil, que et podràs endur totes les teves dades quan creïs el teu propi compte.

Veure Netflix quan viatges: es podrà utilitzar Netflix quan viatges, així que no tindràs problemes per utilitzar-lo en altres dispositius, connectar-te des d’un altre televisor, com el d’un hotel o un apartament de vacances. Queda el dubte de si hi haurà cap límit.

Afegir subscriptors extra: el canvi més important de tots. Com apuntava abans, els subscriptors amb plans estàndard o premium podran afegir fins a un màxim dos subcomptes de persones «amb les quals no convisquin» al preu de 5,99 euros a Espanya.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure